info@nccongres.nl

De logische stap van ANIOS naar AIOS

Dr. Arno Breeman
Drs. Annette Hedeman Joosten

Tijdens deze workshop zijn jullie aan zet en luisteren wij goed. We willen van jullie horen. Wat zijn je dromen en je verwachtingen? Wat wens je voor jezelf als arts? Waarom? En hoe denk jij dat te bereiken?

We gaan het hebben over Simon Sinek en zijn ‘The Why, The What & The How’. We hebben het over jouw drijfveren, over onderstromen en gaan oefenen in oordeelloos luisteren, we gaan het hebben over een klacht, over openheid bij incidenten en het tuchtrecht, wat doet dat met een arts/mens? We hebben het over Advanced Care Planning, maar ook over jouw persoonlijke financiële planning. Over zelfzorg voor jou als jonge dokter, over overbelasting en eigen grenzen stellen, over authenticiteit en over medisch leiderschap.

Onze workshop gaat over wat jou tot een goede, nee een geweldige dokter maakt. Over ethiek. We hebben het over complexe patiënten en agressie in de spreekkamer. Hoe ga je daar mee om?

En natuurlijk hebben we het ook over medisch inhoudelijke onderwerpen, zoals polyfarmacie en psychofarmaca bij ouderen, maar dát bewaren we tot onze ANIOS+ onderwijsbijeenkomsten bij Locum Consult in Naarden Vesting.

Voel jij je aangetrokken door de onderwerpen die je hier leest? Geef je op voor onze wervelende workshop. Zonder de knikkers en de kralen, maar wel mét inhoud!