Info

Het congres

Op 5, 6 en 7 april 2019 zal de 7e editie van het Nationaal Coassistenten Congres (NCC) plaatsvinden in viersterrenhotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Het Nationaal Coassistenten Congres wordt elke twee jaar georganiseerd voor én door coassistenten. Het NCC  laat  jou, als  toekomstige arts, deelnemen  aan verschillende lezingen en workshops, in zowel plenaire als parallelle sessies. Daarnaast is er een carrièrebeurs waar je je kunt oriënteren op je toekomst. Dit onder andere via medici, paramedici en andere disciplines buiten de medische wereld. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken met (toekomstige) collega’s van verschillende beroepsgroepen uit het hele land. Tot slot is er een wijnproeverij, een uitgebreid diner, een groots feest met DJ en band en om af te sluiten op de zondag een cabaretvoorstelling door niemand minder dan Kasper van der Laan. De kaartverkoop start op 28 januari. Kosten voor dit geweldige congres zijn 150 euro. Meer informatie? Stuur een e-mail naar: inschrijvingen@nccongres.nl.

Locatie

Met trots kunnen we aankondigen dat het Nationaal Coassistenten Congres 2019 voor de zesde keer de samenwerking aan gaat met Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee! Alle deelnemers zullen hier gedurende het weekend genieten van de luxe kamers en de uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten. De nodige ontspanning kan gezocht worden aan het strand, de pub of in het zwembad, whirlpool en sauna van dit luxe 4-sterrenhotel! Bij het hotel is bovendien voldoende parkeergelegenheid.

Contact

072-7502000

inschrijvingen@zuiderduin.nl

Busvervoer

Als extra service bieden wij voor en na het congres vervoer met pendelbussen aan. Deze extra service is inbegrepen in je ticket en je hoeft hier vooraf geen plek voor te reserveren.
Op vrijdagavond zullen er tussen 18:30 en 22:30 uur meerdere bussen af en aan rijden van station Castricum naar Hotel Zuiderduin.
Na afloop van het congres zullen de bussen tussen 15:30 en 17:00 uur vanuit Hotel Zuiderduin weer terug naar station Castricum rijden. 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Q: Hoe werkt het als ik met iemand anders wil ruilen van pakket/groep of mijn ticket wil doorverkopen?

A: Dit is gewoon mogelijk. Door een e-mail te sturen met daarin beschreven met wie je wat precies wilt ruilen (welk pakket of welke groep) naar inschrijvingen@nccongres.nl kun je ervoor zorgen dat jullie allebei de gewenste lezingen/workshops kunnen volgen. LET OP: ruilverzoeken kunnen tot uiterlijk 6 maart worden doorgegeven!

Q: Kan ik mijn kaartje doorverkopen aan iemand anders?

A: Ja dat kan, als je iemand kent die jou kaartje wil overnemen stuur ons dan een e-mail met alle gegevens die nodig zijn voor het inschrijven. De gegevens die wij hiervoor nodig hebben zijn: persoons- en adresgegevens, inclusief telefoonnummer en universitair e-mailadres. Voorkeur voor kamergenoten, dieetwensen en in welk jaar van de studie hij of zij zit. Ook moet de nieuwe deelnemer akkoord gaan met de algemene voorwaarden, deze staan op de site.
Mocht je nog geen gegadigde hebben voor je kaartje, plaats dan een aanbod op onze facebook pagina! LET OP: ruilverzoeken kunnen tot uiterlijk 6 maart worden doorgegeven!
Indien je een kaartje doorverkoopt zonder dit aan ons te laten weten, kan er aan de nieuwe deelnemer geen toegang worden verleend.

Q: Heeft iedereen een eigen kamer tijdens het congres?

A: Nee, je kunt wel opgeven dat je met een vriend/vriendin op de kamer wilt liggen. Er zijn kamers waarin twee/drie mensen samen kunnen slapen. Zorg ervoor dat je ook het universitaire e-mailadres van je kamergenoten weet, zodat je deze door kunt geven bij je inschrijving. Wij proberen hier bij de indeling zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Q: Wat is er bij je ticket inbegrepen?

A: De prijs van een ticket voor het Nationaal Coassistenten Congres is 150euro. Een ticket bestaat uit: twee overnachtingen in 4-sterrenhotel Zuiderduin, borrel op vrijdagavond, ontbijt, lunch, diner en feest op zaterdagavond, lezingen, workshops, carrierebeurs, cabaret en de pendelbusservice tussen Station Castricum – Hotel Zuiderduin bij aanvang en na afloop van het congres.

Let op! Er zijn een aantal universiteiten die dit jaar een subsidie hebben gekregen. Het bedrag verschilt per universiteit. Je krijgt dit naderhand teruggestort op je rekening.

Universiteiten met subsidie:

  • Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Maastricht University
  • Radboud Universiteit Nijmegen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Universiteit Utrecht

Q: Ik heb bepaalde dieetwensen, wordt hier rekening mee gehouden?

A: Ja, bij de inschrijvingen heb je je dieetwensen kunnen aangeven (gluten, vegetariër, halal, lactose e.d.). Uiteraard wordt hier tijdens het congres rekening mee gehouden.

Q: Wat moet ik absoluut meenemen naar het congres?

A: Vergeet je ID-kaart, collegekaart en e-ticket niet. Bovendien heb je als deelnemer aan het congres gedurende het weekend toegang tot het zwembad, indien je hiervan gebruik wilt maken neem dan je zwemkleding mee.

Q: Wanneer kan ik mij inchecken in het hotel?

A: Je kunt je voor zowel het hotel als voor het congres inchecken op vrijdag 7 april van 19.00-23.00 uur. Je krijgt dan direct je kamersleutel. Op zaterdag houden we nog één inschrijfbalie open. Je kunt je die dag van 08.30 uur tot 10.00 uur inchecken.

Q: Is er parkeergelegenheid bij het hotel?

A: Ja, er zijn 290 parkeerplekken beschikbaar voor deelnemers. Gratis natuurlijk en hier is geen reservering vooraf voor nodig.

Staat je vraag er niet tussen?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden op deze pagina? Neem dan gerust contact op met de organisatie via inschrijvingen@nccongres.nl om zo een antwoord op je vraag te krijgen.