Nieuw bestuur gezocht!

Voor de editie van NCC 2021 zijn wij opzoek naar toporganisatoren!

Na een organisatie van anderhalf jaar komt het einde voor de organisatie van het Nationaal Coassistenten Congres 2019 in zicht.

Het Nationaal Coassistenten Congres is een tweejaarlijks congres en zal in 2021 weer plaatsvinden. Vind jij het leuk om samen met medegeneeskundestudenten van alle acht de geneeskunde faculteiten het nieuwe congres vorm te geven? Met acht bestuursgenoten en de bijbehorende commissies bestaat de totale organisatie uit ongeveer dertig mensen. Het is een grote onderneming die niet alleen heel leuk en leerzaam is, maar die je ook vrienden uit alle hoeken van het land oplevert. De functies binnen het bestuur van het congres zijn zeer uiteenlopend. Vind jij het leuk om de juiste locatie te zoeken met alle on-site techniek? Zie jij het als uitdaging om het benodigde geld bij elkaar te zoeken of juist om al het geld te beheren? Wil jij het programma met de juiste sprekers in elkaar zetten? Of lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat alle coassistenten van het congres op de hoogte zijn én een kaartje kopen? Zorg jij dat de grote organisatie goed gaat of wil jij leiding geven aan de hele groep? Wat je ook gaat doen, het vereist sowieso goed overleg en voor alle taken zijn echte teamspelers nodig.

Elke geneeskundefaculteit levert één lid voor het Dagelijks Bestuur waarvoor de functies onderling worden verdeeld. Elk lid van het dagelijks bestuur vormt vervolgens zijn of haar eigen commissie. Lijkt het je wat of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar de commissie uit jouw stad of naar info@nccongres.nl