info@nccongres.nl

Nieuw bestuur gezocht

Het Nationaal Coassistenten Congres staat bekend als het grootste landelijke evenement voor en door geneeskundestudenten. Het driedaagse congres biedt eens per twee jaar ruim 800 coassistenten en derdejaars geneeskundestudenten de kans om educatie en beroepsoriëntatie te combineren met ontspanning. Tijdens het congres zullen onderwerpen op een andere manier aan bod komen dan in de reguliere opleiding geneeskunde en kun je in contact komen met je toekomstige collega’s uit het hele land.

Lijkt het jou een uitdaging om mee te helpen aan de organisatie van het Nationaal Coassistenten Congres? Voor de editie in 2024 zijn wij weer op zoek naar een nieuw bestuur! De mogelijke functies zijn erg uiteenlopend en kunnen variëren van het werven van sponsoren en sprekers, tot het regelen van de locatie en logistieke planning.

Elke geneeskundefaculteit levert één lid voor het Dagelijks Bestuur waarbinnen de functies onderling worden verdeeld. Elk lid van het Dagelijks Bestuur vormt vervolgens diens eigen commissie. Met acht bestuursleden en de bijbehorende commissies bestaat de totale organisatie uit ongeveer dertig mensen. Het is een grote onderneming die niet alleen heel leuk en leerzaam is maar die je ook vrienden uit alle hoeken van het land oplevert.

Lijkt het je wat of wil je meer weten? Kijk op www.nccongres.nl en/of stuur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar inschrijvingen@nccongres.nl met in het onderwerp DE UNIVERSITEIT waaraan je verbonden bent.

Deadline is zondag 15 mei!