info@nccongres.nl

PRE SALE

BOEK NU ALVAST JE OVERNACHTING IN HOTEL ZUIDERDUIN EN KRIJG TOEGANG TOT DE PRE-SALE VOOR DE FYSIEKE KAARTVERKOOP! DIT KAN TOT ZATERDAG 16U

Let op; Je boekt een tweepersoonskamer dus probeer met één iemand anders een kamer te delen. Zo voorkom je een toeslag en benutten we alle plekken optimaal! Er kan geboekt worden door voor beide deelnemers de volgende gegevens te mailen naar evenementen@zuiderduin.nl:
* aankomst- en vertrekdatum (vrijdag 11 maart op zaterdag 12 maart)
* volledige naam
* e-mailadres
* adres
* telefoonnummer

Overige informatie over je boeking:
* De kosten zijn € 72,50 per persoon op basis van een eenpersoonskamer en € 42,50 per persoon op basis van een tweepersoonskamer.
* De boeking kan bij aankomst in het hotel betaald worden. Je maakt nu dus enkel de reservering.
* Mochten de kamers in Hotel Zuiderduin volgeboekt zijn, is het mogelijk een kamer te boeken in een nabij (op loopafstand) gelegen hotel. Zuiderduin geeft hierover per mail meer uitleg indien dit zich voordoet.
* Let op: voor alle kamers in zowel Hotel Zuiderduin als een nabij gelegen hotel geldt OP=OP!
* Je boeking voor een overnachting is pas officieel als hotel Zuiderduin heeft bevestigd per mail.

Samengevat:
Stap 1. Boek tussen nu en zaterdag 19 februari 18u een overnachting door de hierboven genoemde gegevens voor elke deelnemer te mailen naar evenementen@zuiderduin.nl. Je ontvangt zsm een bevestiging van Zuiderduin.
Stap 2. Leun achterover en wacht op een mail met een unieke inschrijflink voor de fysieke kaartverkoop van het NCC 2022. Deze link kun je tot zondagavond 20 februari 20u éénmalig gebruiken. Daarna eindigt de pre-sale, maar kun je het uiteraard maandagavond 21 februari vanaf 19:30 opnieuw proberen bij de officiële kaartverkoop.
Stap 3. Tot in Zuiderduin!